通知

主題工具 顯示模式
manco manco 目前離線
manco 的頭像
註冊日期: 2010-05-05
不錯

2010-10-22, 06:03 PM
H 兄 and HK-Kicks.com, 我會支持你地...
回覆時引用此篇文章
chantat40 chantat40 目前離線
chantat40 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2010-10-22, 06:17 PM
一D都唔覺得2.0要去到"噓"呢個地步 !!

只係大家要時間適應.

試想想, 你有一對日日著鞋, 著左好幾年, 突然間要換對新鞋, 我諗都唔係人人都可以馬上適應.

H & HKK TEAM, 加油. HKK 只會一日比一日好 !
回覆時引用此篇文章
nicholas723 nicholas723 目前離線
註冊日期: 2009-11-01
預設

2010-10-22, 07:05 PM
我相信這個新板會做得更加好...GOGOGO
回覆時引用此篇文章
sms@hk sms@hk 目前離線
sms@hk 的頭像
註冊日期: 2010-10-14
預設

2010-10-22, 08:11 PM
我覺得吾難用!...慢慢大家就會慣,好用....

--------------------------------------------------

SMS@HK
回覆時引用此篇文章
chansir311 chansir311 目前離線
註冊日期: 2005-11-10
預設

2010-10-22, 08:48 PM
香港能有如此規模的波鞋網站,我引以為傲!
回覆時引用此篇文章
DANIEL仔 DANIEL仔 目前離線
DANIEL仔 的頭像
註冊日期: 2005-05-31
預設

2010-10-22, 09:28 PM
暫時唔係咁憤, 比多少少時間適應下先!!!!
未到噓聲咁嚴重既
回覆時引用此篇文章
wiLvis_0601 wiLvis_0601 目前離線
註冊日期: 2004-12-28
預設

2010-10-22, 09:46 PM
舊acc , 用唔返... 點解會咁 !!
Ban acc ?
回覆時引用此篇文章
xltse xltse 目前離線
xltse 的頭像
註冊日期: 2003-11-28
預設

2010-10-22, 10:00 PM
這次改變 (或稱為改革) 我認為十分正面
2.0 板面亦不去到"噓" 的地步
功能多了, 板面改了, 初初可能未適應
但無野係一黎就可以上手, 慢慢用落絕對唔係問題

始終我最關注的是"內容"
回覆時引用此篇文章
Alvin Alvin 目前離線
Alvin 的頭像
註冊日期: 2002-12-31
預設

2010-10-22, 10:52 PM
慢慢Fine tune好佢,百份百支持
回覆時引用此篇文章
scout scout 目前離線
scout 的頭像
註冊日期: 2003-01-04
預設

2010-10-22, 11:28 PM
add oil! 慢慢改,改d改d咁做啦!

不過真係要適應!

MY NICK ACTUALLY CALL: SCOUTDAN
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼