通知

主題工具 顯示模式
ashxcch ashxcch 目前離線
註冊日期: 2013-09-01
預設

2013-12-09, 08:03 PM
引用:
作者: jefflaw85 查看文章
LBJ 9 的確吸引,不過得返細SIZE
個價好靚,全黑多size
回覆時引用此篇文章
Jaykay Jaykay 目前離線
Jaykay 的頭像
註冊日期: 2005-07-18
預設

2013-12-09, 08:04 PM
師兄good job!
回覆時引用此篇文章
stevecobi23 stevecobi23 目前離線
stevecobi23 的頭像
註冊日期: 2008-01-08
預設

2013-12-09, 08:08 PM
Thx for sharing !!

Retro 的繼續 retro; 坐艇的繼續坐艇!
回覆時引用此篇文章
預設

2013-12-09, 08:10 PM
引用:
作者: 發條貓 查看文章
以為safari係1399
如果係尋日見到果對全白$1399,今日應該上左腳~

引用:
作者: Jaykay 查看文章
師兄good job!
在家靠父母,出外靠朋友,買平野筍野靠網絡力量
等我做先,報告完畢
回覆時引用此篇文章
Peter Pen Peter Pen 目前離線
Peter Pen 的頭像
註冊日期: 2013-06-14
預設

2013-12-09, 08:18 PM
引用:
作者: ashxcch 查看文章
如果係尋日見到果對全白$1399,今日應該上左腳~

在家靠父母,出外靠朋友,買平野筍野靠網絡力量
等我做先,報告完畢
有圖有真相,值得支持!

貪新戀舊
愛Old School Style 亦愛 New Sneaker Fashion
不歧視炒(真)鞋搵錢 但拒絕參與其中
註冊日期: 2004-08-06
預設

2013-12-09, 08:45 PM
thanks for sharing!

Love to wear sneaker everyday!!
回覆時引用此篇文章
grandx17795 grandx17795 目前離線
註冊日期: 2009-10-23
預設

2013-12-09, 08:52 PM
outlet有冇m9啊請問?
回覆時引用此篇文章
chantat40 chantat40 目前離線
chantat40 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2013-12-09, 08:53 PM
Thank you so much !

Lbj 9 is very attractive !
回覆時引用此篇文章
jacky chak jacky chak 目前離線
jacky chak 的頭像
註冊日期: 2012-02-23
預設

2013-12-09, 09:15 PM
引用:
作者: jefflaw85 查看文章
LBJ 9 的確吸引,不過得返細SIZE
LBJ 9 灰色大SIZE北角果間幫到你
回覆時引用此篇文章
預設

2013-12-09, 09:16 PM
引用:
作者: Peter Pen 查看文章
有圖有真相,值得支持!
尋日見對全白時無諗住開post,無影相
等D__ __仲0係度炒對全白!出po純义禍佢地

引用:
作者: grandx17795 查看文章
outlet有冇m9啊請問?
無播唔覺眼!

哈哈,唔知係唔係你好彩!
我尋日黃埔見到!
好似$7-8xx(not sure)
兩隻色!其中一隻係黑+橙M!
唔知果間係唔係運動家特賣場
位置係呢個位既地庫~
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	image.jpg
查看次數:	196
檔案大小:	70.7 KB
ID:	60589  
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式