通知

主題工具 顯示模式
infant23 infant23 目前離線
infant23 的頭像
註冊日期: 2008-07-20
預設

2010-10-26, 11:09 AM
引用:
作者: jordan_fans_forever 查看文章
去旺角買到既機會都多好多,因為佢地有好多分店起附近.....仲要貨量比flashship 多..
而 flashship 就得一間,所以買唔到既機會就大大提升....去flashship買野,通常都係買 d出面無賣既產品~~~
之前都會在 Nike shop 買 US 12 o既 AJ,都知貨量唔會多...
回覆時引用此篇文章
yeahken yeahken 目前離線
註冊日期: 2009-11-12
預設

2010-11-13, 02:23 AM
巴打, 我都覺得好煩惱, 根本冇乜地方會有13號
去到海港城, 見NIKE最大得12, 唔係FASHION果D就會有13 =[
ADIDAS更加唔使睇, 唔會見到有13
CONVERSE, RED WING依D更加唔會見
或者有冇巴打知道邊度有US13鞋賣係HK? NIKE呀, RED WING呀, 咩BRAND都好啦=[
唔通真係要上網訂=[ !?
回覆時引用此篇文章
TIMDUNCAN21 TIMDUNCAN21 目前離線
註冊日期: 2006-06-13
預設

2010-11-13, 09:50 PM
我本身腳大 , 所以要買13-14號 , red wing 我剛剛在明記買了一對 , 我自己本身有扁平足 , 所以要用那些健康鞋"箭" , 但我去到試鞋12都有鬆 , 明記的地址你去 yahoo找找 , 佢最大有us 13 , 但要訂 , 我就在一個月前訂了一對us 12 , 要半年後才有得攞 , 我那對是8131........希望幫到你...........

WHAT IS LOVE? LOVE IS PLAYING EVERY GAME AS IF IT IS LAST!
回覆時引用此篇文章
鋒=] 鋒=] 目前離線
註冊日期: 2010-01-07
預設

2010-11-13, 11:11 PM
好彩我us10 :$
回覆時引用此篇文章
sail sail 目前離線
sail 的頭像
註冊日期: 2009-02-04
預設

2010-11-14, 02:31 AM
11.5/12號係香港都已經難買
nike又無可能個個款都有13
因為香港著13號既人又唔係話好多
但如果nike可以做到俾人訂就okay
回覆時引用此篇文章
yeahken yeahken 目前離線
註冊日期: 2009-11-12
預設

2010-11-15, 02:07 PM
引用:
作者: TIMDUNCAN21 查看文章
我本身腳大 , 所以要買13-14號 , red wing 我剛剛在明記買了一對 , 我自己本身有扁平足 , 所以要用那些健康鞋"箭" , 但我去到試鞋12都有鬆 , 明記的地址你去 yahoo找找 , 佢最大有us 13 , 但要訂 , 我就在一個月前訂了一對us 12 , 要半年後才有得攞 , 我那對是8131........希望幫到你...........
咁都好呀, 雖要等~RELI THX FOR YOUR INFORMATION, 得閒上去八八
巴打, 我都著13號, 咁話唔定可能11-12號都岩WO RED WING
如NIKE普通款都有咁SERVICE都好
不過其實係有既, 但係係NIKE ID~價錢太過貴了
咁想問下你訂既RED WING會唔會貴過普通SIZE果D咖? 同埋使唔使話要額外比訂費之類?
回覆時引用此篇文章
TIMDUNCAN21 TIMDUNCAN21 目前離線
註冊日期: 2006-06-13
預設

2010-11-15, 07:50 PM
不用 , 佢照原價訂 , 不過真的要等 , 你買第一對一定冇折 , 但之後你買幾多對都會有九折 , 因你買一對己做了member , 我就是在上星期五幫我朋友了一對 , 有九折 , 折實價 , 875: $1764 , 那兩個哥仔真的好服務到不得了 , 你有時間就上去望望 .

WHAT IS LOVE? LOVE IS PLAYING EVERY GAME AS IF IT IS LAST!
回覆時引用此篇文章
jefflui jefflui 目前離線
註冊日期: 2010-01-09
預設

2010-11-23, 02:06 AM
US13揮手呀~~~
其實我著13號前後係有少少鬆,因為我腳掌係闊,唔係長~~~
而家如果係香港既市面上比我見到我想要既鞋款有12號我都照殺咖啦,最多鞋帶鬆少少,都著得落既~~
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼