通知

主題工具 顯示模式
hkzamorano18 hkzamorano18 目前離線
註冊日期: 2006-09-10
預設

2012-10-25, 10:11 PM
佢係香討籃球用品比人踢爆左啦
回覆時引用此篇文章
mr.swift mr.swift 目前離線
mr.swift 的頭像
註冊日期: 2008-06-24
預設

2012-10-25, 10:22 PM
引用:
作者: hkzamorano18 查看文章
佢係香討籃球用品比人踢爆左啦
踢爆左咩AA???
回覆時引用此篇文章
hkzamorano18 hkzamorano18 目前離線
預設

2012-10-25, 10:41 PM
引用:
作者: mr.swift 查看文章
踢爆左咩AA???
踢爆左幫LXXKER ROOM賣廣告

詳情請看http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=20567503
有圖有真相

係唔係賣廣告自己諗啦,不過佢係呢度SHARE親都係係LXXKER ROOM度買,早兩日有HYPERDUNK,再早D有雪碧PENNY
唔係賣廣告都係好忠實既FANS
回覆時引用此篇文章
預設

2012-10-25, 10:49 PM
踢爆左幫LXXKER ROOM賣廣告

詳情請看http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=20567503
有圖有真相

係唔係賣廣告自己諗啦,不過佢係呢度SHARE親都係係LXXKER ROOM度買,早兩日有HYPERDUNK,再早D有雪碧PENNY
唔係賣廣告都係好忠實既FANS
回覆時引用此篇文章
h-leung h-leung 目前離線
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

2012-10-25, 11:12 PM
send email 去sales@hk-kicks.com 傾下賣廣告啦,俾個discount 你

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
Tsun Tsun 目前離線
註冊日期: 2011-12-20
預設

2012-10-25, 11:15 PM
hahahaha
回覆時引用此篇文章
131333 131333 目前離線
註冊日期: 2010-03-01
預設

2012-10-25, 11:36 PM
我想澄清一下我只係一個幫佢地買野既一個人 如果你地覺得我係賣廣告可以DELET左POST 去 我之後都唔會開任何POST 其實我都係同人SARE下 如果係同一個買得多野開SARE就係賣廣告你要咁講都冇法 你地話係Y拍同D討論賣果對鞋 個題同佢一樣我已經係呢到講左 http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=20947182 因為我買泥送比人買錯左SZ 但間野又冇晒我想要既碼 但果到D員工比我換其他既碼所以我咪放上去睇下撞下邊個碼有人買我咪可以換果個SZ賣出去換番D錢 我唔明白H板主你都會D咁既回覆
回覆時引用此篇文章
yuiao yuiao 目前離線
註冊日期: 2008-12-07
預設

2012-10-25, 11:57 PM
大家都係報平料, 點解只針對細公司? 馬拉松, catalog又唔會有人話喎
其實只要係平係筍貨, POST左都用家得益者
回覆時引用此篇文章
joeyfat joeyfat 目前離線
joeyfat 的頭像
註冊日期: 2004-07-14
預設

2012-10-26, 12:00 AM
引用:
作者: yuiao 查看文章
大家都係報平料, 點解只針對細公司? 馬拉松, catalog又唔會有人話喎
其實只要係平係筍貨, POST左都用家得益者
分享Post同廣告post是有分別的
回覆時引用此篇文章
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
otto_leung167 的頭像
註冊日期: 2003-05-01
預設

2012-10-26, 12:04 AM
引用:
作者: joeyfat 查看文章
分享Post同廣告post是有分別的
LOL

This post is funny

Lau Ming
回覆時引用此篇文章
主題工具