通知

主題工具 顯示模式
131333 131333 目前離線
註冊日期: 2010-03-01
預設

2012-10-26, 04:14 PM
佢地都有入美國行唔係淨係入outlet 好似大air uptempo 咁見佢都係賣1499架
回覆時引用此篇文章
預設

2012-10-26, 04:16 PM
引用:
作者: jordteam 查看文章
人地做埋大陸市場都可以既姐~ 佢咁平拎返黎. 賣上去都唔錯架~
比著我都會咁做啦d人仔係咁升 港幣就....
回覆時引用此篇文章
kw1812 kw1812 目前離線
kw1812 的頭像
註冊日期: 2012-06-08
預設

2012-10-26, 04:17 PM
引用:
作者: jordteam 查看文章
唔係好快有b grade~ 係造鞋時一定有d唔靚仔~ 呢d咪會叫b grades lor~
我咪話抽出黎果啲好快到outlet囉
你啲次貨都唔會同一時間去shop同outlet 都要分批啦
勁少陣得唔得
回覆時引用此篇文章
預設

2012-10-26, 04:19 PM
引用:
作者: kw1812 查看文章
我咪話抽出黎果啲好快到outlet囉
你啲次貨都唔會同一時間去shop同outlet 都要分批啦
勁少陣得唔得
http://www.youtube.com/watch?v=65ev-c0JMwg C兄你睇下 真係無奇不有 你講邊對AJ6啊
回覆時引用此篇文章
kw1812 的頭像
預設

2012-10-26, 04:22 PM
引用:
作者: 131333 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=65ev-c0JMwg C兄你睇下 真係無奇不有 你講邊對AJ6啊
打錯 7呀
回覆時引用此篇文章
預設

2012-10-26, 04:24 PM
引用:
打錯 7呀
唔係好明C兄講咩 咩野AJ7??
回覆時引用此篇文章
kw1812 的頭像
預設

2012-10-26, 04:24 PM
引用:
作者: 131333 查看文章
冷靜啲睇我講咩
我咪話美國outlet
有j 7囉
回覆時引用此篇文章
預設

2012-10-26, 04:28 PM
引用:
冷靜啲睇我講咩
我咪話美國outlet
有j 7囉
哦 明白 因為睇唔明頭先師兄講咩 唔好意思 不過睇到呢條YOUTUBE口水都噴出泥啊
回覆時引用此篇文章
jordteam jordteam 目前離線
jordteam 的頭像
註冊日期: 2002-12-25
預設

2012-10-26, 04:45 PM
係lor~ 你地不妨上facebook 睇: nike outlet reports 就知一二啦~

IF YOU HAVE A BODY. YOU ARE AN ATHLETE.
ALWAYS BE A SPONGE!
JUST DO IT!!!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼