通知

主題工具 顯示模式
#10_BIBBY #10_BIBBY 目前離線
#10_BIBBY 的頭像
註冊日期: 2004-06-08
預設

Nike iD server 登入唔到?

2014-09-10, 01:21 AM
是咁的,我上個月中整左兩對nike id,
諗住login 睇下兩對野既進度,點知我打完我既email 同pw 之後佢話我唔岩password/email
(但我都幾肯定我自己無打錯同無記錯)
咁我去隔離既order status啦,都係打返自己個id 既order number 同自己email,都係話無資料

咁我就去返一般登入個度,click forgot password,但連左去一版空白頁

請問有無師兄都遇到呢個清況?

(其實我已經試左兩三日先出post 的)

Thanks all c hing
回覆時引用此篇文章
h-leung h-leung 目前離線
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

2014-09-10, 04:03 PM
咁當你下單後有冇收過email?

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
預設

2014-09-10, 05:13 PM
引用:
作者: h-leung 查看文章
咁當你下單後有冇收過email?
有呀,不過兩對都停留左係step 2
即是個email 入面佢地收到order 至到佢送貨大約有5格進度,但好一段時間都係停留step 2 無再收到新update, 所以先想login confirm 下。
回覆時引用此篇文章
預設

2014-09-14, 02:51 PM
請問有無師兄login時有同樣情況?

到今日我都未入到自己account.....
回覆時引用此篇文章
hellboy hellboy 目前離線
hellboy 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2014-09-15, 08:58 AM
nike id hk tracking function is out of order few months ago, pls call CS hotline 800969606 directly.
回覆時引用此篇文章
預設

2014-09-18, 02:44 AM
引用:
作者: hellboy 查看文章
nike id hk tracking function is out of order few months ago, pls call CS hotline 800969606 directly.
原來係咁.....終於知道原因

多謝晒師兄解答!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號